OM OS

OM OS

Hos Dansk Træfirma ApS specialiserer vi os i biobrændsel. Vi bestræber os på at levere produkter der er markedets bedste, samtidig med at vi har fokus på bæredygtighed, hvorfor vi planter ét træ i Danmark for hver bestilling vi får på hjemmesiden. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor bliver alle vores produkter analyseret, således de opfylder vores høje kvalitetskrav. Vores træpiller bliver blandt andet jævnligt kontrolleret hos Dansk Teknologisk Institut, således vi sikrer os at vores indkøbte træpiller opfylder kravet til høj kvalitet som omfatter meget lavt indhold af aske, vand, kvælstof, støv og smuld, på denne måde sikrer vi dig den bedst mulige fyring! 

Vores træpiller bliver opbevaret på et lager, hvor de bliver renset for smuld og støv, inden de bliver leveret til dig! Vi bruger udelukkende vores biler til transport af biobrændsel, derfor vil du ikke opleve sten, kornrester eller lignende i forbindelse med din levering.

Hvorfor skal du netop handle med os?

Hos Dansk Træfirma betyder vores kunder allermest, vi vægter derfor kundens oplevelse højest og vil altid stræbe efter at være en gennemskuelig, hjælpsom, rådgivende og moralsk virksomhed. Vi betragter alle vores kunder som en del af et fællesskab og vil altid behandle vores kunder efter ovennævnte principper, selvom vores handel med kunden er afsluttet. Du kan derfor til hver en tid søge hjælp, reklamere over en vare eller lignende og vi vil dernæst gøre alt i vores magt for at hjælpe og opfylde dit ønske. Ydermere bidrager du i fælleskab med os, til en grønnere omstilling og en bæredygtig handel i og med at vi planter et træ i Danmark, for hver bestilling vi får på hjemmesiden!
Dansk Træfirma er E-mærket – Se vores certifikat her

Forslag til hvordan vi kan forbedre os

Din mening er meget vigtig for os og derfor vil vi gerne vide hvordan din oplevelse med os har været, og hvilke forslag du har til hvordan vi kan forbedre os. Vi vil meget gerne høre mere om, hvordan du synes det har været at handle med os og eventuelt hvilken oplevelse du har haft med leveringen. Ligeledes er vi interesseret i at høre, om du har idéer til hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside. Vi har fokus på at lære vores kunder at kende og kunne leve op til kundens forventninger, du må derfor også påpege hvis du efterspørger en vare som vi ikke tilbyder, så må vi arbejde på at få denne hjem. Send os gerne en e-mail på info@dansktraefirma.dk med din forespørgsel eller kommentar, og hvis du ønsker en mere personlig samtale omkring dit forslag eller efterspørgsel, kan du fordelagtigt kontakte os på tlf. 70 55 55 51 og spørge efter direktøren for virksomheden.