Levering

Dansk Træfirma leverer i hele Danmark indenfor brofaste øer. Dansk Træfirma leverer ikke på Bornholm og andre ikke-brofaste øer. Du kan følge din ordre fra bestilling til levering gennem Track & Trace.

Vores lastbiler transporterer udelukkende træpiller, hvorfor dine produkter ikke udsættes for fremmedlegemer i form af sten, kornrester eller lignende. Vores træpiller bliver ligeledes opbevaret på et lager, hvor de bliver renset for smuld og støv.

Leveringstid

Leveringstid

Vores leveringstid er i øjeblikket 5-7 hverdage. Du har mulighed for at tilkøbe ekstra hurtig levering, således du har dit produkt dagen efter din bestilling, hvorfor der tillægges et mindre gebyr på kr. 89.

Aflæsning

Aflæsning

Din ordre i form af træpiller og brænde, vil blive leveret til adressens kantsten (kantstenslevering) hvis ikke andet er bestilt og aftalt. Leveringen forudsætter at lastbilen kan komme frem til adressen med godkendte tilkørselsforhold som er, at der skal være en frihøjde på 4 meter og en fribredde på 4 meter. Dertil må der ikke være hængende grene indover tilkørslen.

Levering

Din ordre i form af tilbehør såsom varmefordeler, brændeslynge m.m. vil blive leveret med pakkepost. Leveringstiden er mellem 1-4 hverdage. Det fremgår af din bestilling, hvornår det forventes at din pakke bliver leveret. Din bestilling kan følges fra bestilling til levering gennem Track & Trace.
Vognmanden vil naturligvis altid sørge for, at gøre sit bedste for at levere din ordre efter dit ønske. Vognmanden vil aflæsse din ordre, hvor han vurderer at det er forsvarligt at aflæsse sin lastbil. Ved levering af din ordre, medbringes en palleløfter, som bruges til at transportere varen ind til det ønskede sted på din grund. Dettes kræver fast underlag som fliser, asfalt, cement, beton eller lignende. Er underlaget af græs, jord, granitskærver eller lignende, vil vognmanden aflæsse din ordre til kantstenen, da vognmanden af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan transportere orden ind når der ikke er fast underlag. Du kan i forbindelse med din bestilling tilkøbe aflæsning med en mindre truck på gummihjul, i tilfælde af at du ikke har fast underlag. DON TJEK OM DETTE ER RIGTIGT, DET DER ER MARKERET MED RØDT.
I tilfælde af, at vognmanden ankommer til adressen, og tilkørselsforholdende ikke er egnet til at lastbilen kan passere, vil orden blive stillet så tæt på adressen som muligt, og du vil som kunde blive orienteret om dette. Det er vigtigt, at du tjekker at tilkørselsforholdende er i orden, før du bestiller din vare.
Du kan altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 55 55 51 i tilfælde af, at du har svært ved at vurdere, om tilkørselsforholdende overholder de gældende regler. Sammen, vil vi altid finde en alternativ løsning.

Transport

Transport

Vi vil altid stræbe efter at levere din ordre efter dit ønske og på allerbedste vis.

Levering til kantsten er naturligvis gratis og du vil derfor ikke blive pålagt noget gebyr for dette. Ønsker du at vores vognmand skal levere din bestilling ind på din grund, kan dette tilkøbes for kr. Xx, du kan tilkøbe denne service i forbindelse med din bestilling. Vær opmærksom på, at denne service kræver at der er fast underlag som eksempelvis asfalt, cement, faste fliser, gulv eller lignende. Er underlaget af jord, granitskærver, græs eller lignende kan vores vognmand desværre ikke køre bestillingen ind på grunden af sikkerhedsmæssige årsager. Vognmanden har til enhver tid ret til selv at vurdere, hvorvidt det er forsvarligt og sikkert for ham og andre, at levere orden til det ønskede sted. Tilføj gerne i kommentarfeltet, hvor du præcist ønsker din levering placeret.

For at lastbilen kan komme helt frem til adressen, er det et krav at der er en frihøjde på 4 meter og en fribredde på 4 meter.

Hvis vognmanden ikke har mulighed for at levere din ordre til kantstenen, f.eks. på grund af tilkørselsforhold, vil din ordre blive stillet så tæt på adressen som muligt og hvor den ikke er til gene for andre.

Vognmanden har ej heller mulighed for at levere din ordre ind på din grund, hvis indgangen hertil er en stejl bakke, græs, ujævnt underlag eller lignende. Det er op til vognmanden at vurdere, hvorvidt det er forsvarligt at køre ordren ind på grunden.

Har du yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 70 55 55 51, vi sidder klar til at hjælpe dig!