Handelsbetingelserne på denne side er gældende for alle forbrugerkøb foretaget på www.dansktraefirma.dk

Information om virksomheden

Dansk Træfirma ApS
CVR: 43105566
Adresse: Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Telefon: +45 70 55 55 51
E-mail: info@dansktraefirma.dk

Levering

Dansk Træfirma leverer i hele Danmark inden for brofaste øer. Dansk Træfirma leverer ikke på Bornholm og andre ikke-brofaste øer. Du kan følge din ordre fra bestilling til levering gennem Track & Trace.

Vores lastbiler transporterer udelukkende træpiller, hvorfor dine produkter ikke udsættes for fremmedlegemer i form af sten, kornrester eller lignende. Vores træpiller bliver ligeledes opbevaret på et lager, hvor de bliver renset for smuld og støv.

Dansk Træfirma tilbyder gratis levering som bliver leveret inden 5 hverdage.
Der tilbydes også dag-til-dag levering for et gebyr på kr. 50. pr. palle.

BEMÆRK: INGEN DAG-TIL-DAG LEVERING LØRDAG OG SØNDAG. DAG-TIL-DAG LEVERING DER BESTILLES OM FREDAGEN EFTER KL. 10.00 VIL BLIVE LEVERET OM MANDAGEN.

Leveringstid

Gratis levering i hele Danmark inden for 5 hverdage (NORMAL LEVERING)

Vores leveringstid er i øjeblikket inden 5 hverdage.

Du har mulighed for at tilkøbe hurtig levering, således du har dit produkt dagen efter din bestilling, hvorfor der tillægges et mindre gebyr på kr. 50 pr. palle.

Bestil inden i dag kl. 10.00 og få leveret din ordre inden ca. 24 timer. Bestiller du efter kl. 10.00 vil din dag-til-dag-levering blive leveret inden for 48 timer. Pris: 50 kr. Pr palle.

BEMÆRK: INGEN DAG-TIL-DAG LEVERING LØRDAG OG SØNDAG. DAG-TIL-DAG LEVERING DER BESTILLES OM FREDAGEN EFTER KL. 10.00 VIL BLIVE LEVERET OM MANDAGEN.

Aflæsning

Vi vil, hvis muligt, imødekomme dit ønske om at køre pallerne ind et bestemt sted, hvis der er fast underlag som f.eks. fliser, asfalt eller lignende. Det er altid vognmanden der vurderer, om det er forsvarligt at køre pallerne ind til et specifikt område, uden at dette kan beskadige dine fliser eller andet. Dette gør vi GRATIS.

Mobilenhed (Kun på sjælland) Mobilenheden er med store gummihjul og kan køre pallerne ind over løst underlag som f.eks. grus, perlesten m.m. Pris: kr. 50 pr. palle.

Din ordre i form af træpiller og brænde, vil blive leveret til adressens kantsten (kantstenslevering) hvis ikke andet er bestilt og aftalt. Vi vil gerne forsøge at imødekomme dit ønske om at placere pallen et specifikt sted. Leveringen forudsætter at lastbilen kan komme frem til adressen med godkendte tilkørselsforhold som er, at der skal være en frihøjde på 4 meter og en fribredde på 4 meter. Dertil må der ikke være hængende grene indover tilkørslen.

I tilfælde af, at vognmanden ankommer til adressen, og tilkørselsforholdende ikke er egnet til at lastbilen kan passere, vil ordren blive stillet så tæt på adressen som muligt, og du vil som kunde blive orienteret om dette. Det er vigtigt, at du tjekker at tilkørselsforholdende er i orden, før du bestiller din vare.

Du kan altid kontakte vores kundeservice på tlf. 70 55 55 51 i tilfælde af, at du har svært ved at vurdere, om tilkørselsforholdende overholder de gældende regler. Sammen, vil vi altid finde en alternativ løsning.

Priser

Alle priser fremgår altid på hvert enkelt produkt. Alle priser er inklusive moms og eksklusive levering, der vil derfor blive pålagt betaling oveni prisen på produktet, alt afhængigt af hvilken type transport der ønskes og hvor i landet man er bosat.

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Når du handler på vores hjemmeside, registreres din betaling samme dag eller førstkommende bankdag.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  Vi tager ikke kortgebyrer.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Du har naturligvis mulighed for at reklamere for en vare, indenfor 2 år. I tilfælde af en berettiget reklamation, vil din vare blive byttet, refunderet, repareret eller du vil få et afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation. Vi vil undersøge situationen, og i fællesskab med dig finde den bedste løsning. Kravet for reklamationen skal være berettiget. Det vil sige, at reklamationsretten ikke dækker over forkert håndtering af en vare, eller hvis du selv er kommet til at ødelægge denne.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Der tilbydes 6 måneders reklamationsret ved b2b salg.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@dansktraefirma.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for pallevarer.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 450 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt e-mail). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på dansktraefirma.dk er Ilyas Lastat.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på: info@damsktraefirma.dk

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Til:
Dansk Træfirma ApS
dansktraefirma.dk
Maglebjergvej 6,
2800 Kongens Lyngby
e-mail: info@dansktraefirma.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _________________________     Modtaget den: _________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: __________________________________      Dato: ____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.06.2022